Kontoadministrasjon Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre språket for GoDaddy -kontoen min

Du kan endre hvilket språk kontoen og produktene dine vises på.

  1. hovedsiden til GoDaddy ruller du ned til bunnteksten og klikker gjeldende land og språk:
    Gjeldende land og språk
  2. Velg landet eller språket du foretrekker å bruke. GoDaddy -kontoen din og produktgrensesnittene oppdateres umiddelbart til det nye valgte språket.