Nettdesigntjenester Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Sammenlign Nettsteddesign -tjenesteplaner

GoDaddys Nettsteddesign-tjenesteplaner dekker alt fra et enkelt "nettbasert visittkort" til en flersidig, fullverdig nettbutikk drevet av WooCommerce. Ring oss på (480) 366-3344 for en gratis konsultasjon, eller se tabellen nedenfor for å finne det som fungerer best for deg.

Merk: Hvis du har spørsmål om den eksisterende tjenesten din, kan du ringe Nettsteddesigntjenesteteamet på (480) 366-3336. Du kan legge til mer innhold mot en ekstra avgift - be oss om et tilbud.

FunksjonVesentlig nettstedStandard nettstedPremium -nettstedPremium -butikk
Sider/produkter inkludert med engangsavgiftOpptil 4 siderOpptil 5 sider (i Storbritannia, opp 10 sider)
Ring oss for et tilbud for mer innhold
Opptil 10 sider
Ring oss for et tilbud for mer innhold.
7
Produktkategorier (kun for butikker)NANANA25 eller 15 med alternativer
PlattformWebsites + MarketingWordPressWordPressWordPress + WooCommerce
Totalt antall bilder20505070
Skjemafelt5252525
Hyperkoblinger eller innebyggingskoder5252525
Ord500 per nettsted2000 per side2000 per side2000 per side
Domenenavn
(Første året - gratis)
Office365 -start -e -postkonto
(Første året - gratis)
SSL-sertifikat
Kan oppdateres selv etter lansering av nettstedet

Merk: Nettstedet Design Services -teamet bruker sitt beste skjønn, basert på innholdet du sender inn, for å generere sidebeskrivelser, nettlesertitler, nøkkelord og metadata. Vi kan imidlertid ikke garantere bedre rangering.

Mer informasjon

Om målinger for virkelige brukere (RUM) og Google Core Web Vitals (CWV)

Kun for våre Administrert WordPress -kunder: Som en del av tjenestekjøpet ditt, og for fortsatt forbedring, vil du bli valgt til Real User Metrics (RUM) og Google Core Web Vitals.

• Hva er beregninger for virkelige brukere (RUM)? RUM lar oss identifisere interne flaskehalser og optimaliseringsmuligheter ved å sette inn en liten bit av JavaScript -kode på kundenettsteder. Kodebiten av JavaScript -kode lar oss måle og spore ytelsen til nettstedet ditt og samler inn informasjon som tilkoblingstid og sideinnlastingstid. Vi samler ikke inn noen brukerinformasjon med RUM. Dataene vi samler inn gir oss mulighet til å forbedre systemene våre, optimalisere DNS -oppløsning, forbedre nettverksruting og serverkonfigurasjoner.
  • Hva er Google Core Web Vitals? Web Vitals er et initiativ fra Google for å gi enhetlig veiledning for kvalitetssignaler som er essensielle for å gi en flott brukeropplevelse på nettet. Disse vitals vil bli brukt til å måle nettstedets ytelse som kan påvirke rangering av søkemotoren din. For mer informasjon, se Web Vitals -siden.
  • Hvordan vi bruker disse dataene: Kundene dine forventer raske tilkoblinger og lastetider for nettstedet ditt, og til og med mindre treghet kan koste kundengasjement og konvertering. Dataene som samles inn via RUM og CWV, lar oss forbedre produktene våre for kontinuerlig å øke ytelsen og tilstanden til nettstedet ditt.
  • Hva vi IKKE bruker disse dataene til: Vi samler ikke inn noen brukerinformasjon med RUM og CWV. Vi bruker ikke disse dataene til å markedsføre ytterligere produkter til deg.
  • For å velge bort RUM: Følg trinnene iDeaktiver beregninger for reelle brukere (RUM) .