Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Trenger jeg å sikkerhetskopiere det administrerte WordPress-nettstedet mitt?

Administrert WordPress beholder 30 dagers sikkerhetskopier for deg automatisk - du trenger ikke gjøre noe for å aktivere dem. For Pro -kontoer kreves det Worker Plugin for at sikkerhetskopieringer skal kjøre, som er installert som standard (Pro -kontoer er tilgjengelige i USA og Canada).

Advarsel: Sikkerhetskopier er kun tilgjengelige for aktive Administrert WordPress -abonnementer. Hvis planen fjernes på grunn av mislykket fakturering, må du gjenopprette fra lokale sikkerhetskopier eller kontakte kundestøtte for å få flere alternativer.