Eksporter eller sikkerhetskopier kontaktene mine, kalender og e-post

Opprett en sikkerhetskopifil i Outlook for å lagre og eksportere e-postmeldinger, kontakter og kalenderinformasjon. Du vil deretter kunne importere sikkerhetskopiene dine til en ny e-postplan, e-posttjeneste eller en ny versjon av Outlook. Eksporten vil ikke inneholde metadata som mappeegenskaper (visninger, tillatelser og innstillinger for automatisk arkivering), meldingsregler og lister over blokkerte avsendere.

Merk: GoDaddy støtter ikke manuell sikkerhetskopiering eller importering av Outlook-datafiler (.pst og .ost).

Velg din versjon av Outlook for å se trinnene for den versjonen. Ikke sikker på hvilken versjon du har? Her er en artikkel fra Microsoft om hvordan du finner ut hvilken versjon av Outlook du har.

Windows Mac Nett

Outlook 2013, 2016 eller nyere

Outlook 2010

Outlook 2007

Outlook 2016 eller nyere

Outlook 2011

Outlook på Internett (kun kontakter)

Outlook for Windows

Outlook 2013, 2016 eller nyere (Windows)

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil oppe i det venstre hjørnet.
  3. Velg Åpne og eksporter > Import/Eksport.
  4. Velg Eksporter til en fil > Neste.
  5. Velg Outlook-datafil (.pst) > Neste.
  6. Hvis du vil eksportere hele innboksen, velger du navnet på e-postkontoen og fortsetter til det neste trinnet. Eller, hvis du bare vil eksportere kalenderen din til Kontakter-mappen, velger du mappen du ønsker å eksportere. (Du kan eksportere en type om gangen, så du må gjenta disse trinnene hvis du vil eksportere både Kontakter og Kalendere individuelt.)
  7. Sørg for at avmerkingsboksen for Inkluder undermapper er valgt, og deretter velger du Neste.
  8. Velg Bla gjennom for å velge hvor du vil lagre Outlook-datafilen (.pst). Angi et navn og velg OK for å fortsette.
  9. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), angir du hva som skal skje når du eksporterer elementer som allerede finnes i filen, under Alternativer.
  10. Velg Fullfør.
  11. Eksporteringen starter umiddelbart, med mindre en ny Outlook-datafil (.pst) opprettes eller eksporten er til en eksisterende .pst.-fil som er passordbeskyttet.
    • Hvis du oppretter en Outlook-datafil (.pst), kan et valgfritt passord bidra til å beskytte filen. Når dialogboksen Opprett Outlook-datafil vises, angir du passordet i Passord- og Bekreft passord, og velger deretter OK. I dialogboksen Passord for Outlook-datafilen angir du passordet og velger deretter OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst) som er passordbeskyttet, angir du passordet i Passord for Outlook-datafil-dialogboksen og velger OK.

Tilbake til toppen

Outlook 2010 (Windows)

Microsoft avsluttet støtte for Office 2010 13. oktober 2020 og disse instruksjonene er kun for referanse. Finn ut mer fra Microsoft.

1. Åpne Outlook .
  2. Øverst på båndet velger du Fil og velg Alternativer.
  3. Velg Avansert i boksen Outlook-alternativer.
  4. Velg Eksporter under Eksport-delen.
  5. Velg Eksporter til en fil og Neste.
  6. Velg Outlook-datafil (.pst) og Neste.
  7. Velg navnet på e-postkontoen du vil eksportere. Du kan kun eksportere informasjon for én konto om gangen.
  8. Velg Inkluder undermapper-avmerkingsboksen for å eksportere Kalender, Kontakter og Innboks. Velg Neste.
  9. Velg Bla gjennom for å velge hvor du vil lagre Outlook-datafilen (.pst) og for å angi et filnavn. Velg OK for å fortsette. (Hvis du eksporterte en fil tidligere, må du sørge for at du endrer filnavnet i stedet for å bruke det eksisterende filnavnet.)
  10. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), angir du under Alternativer hva som skal skje når du eksporterer elementer som allerede finnes i filen.
  11. Velg Fullfør.
  12. Eksporteringen starter umiddelbart, med mindre en ny Outlook-datafil (.pst) opprettes eller eksporten er til en eksisterende .pst.-fil som er passordbeskyttet.
    • Hvis du oppretter en ny Outlook-datafil (.pst), kan et valgfritt passord hjelpe med å beskytte filen. Når Opprett Outlook-datafil -dialogboksen vises, angir du passordet i Passord og Verifiser passord, og deretter velger du OK. I dialogboksen Passord for Outlook-datafilen angir du passordet og velger deretter OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst) som er passordbeskyttet, angir du passordet i Passord for Outlook-datafil-dialogboksen og velger OK.

Tilbake til toppen

Outlook 2007 (Windows)

Microsoft avsluttet støtte for Office 2007 10. oktober 2017 og disse instruksjonene er kun for referanse. Finn ut mer fra Microsoft.

1. Åpne Outlook .
  2. Øverst på båndet velger du Fil.
  3. Velg Importer og eksporter.
  4. Velg Eksporter til en fil og Neste.
  5. Velg Privat filmappe (.pst) og Neste.
  6. Velg navnet på e-postkontoen du vil eksportere. Du kan kun eksportere informasjon for én konto om gangen.
  7. Velg Inkluder undermapper-avmerkingsboksen for å eksportere Kalender, Kontakter og Innboks. Velg Neste.
  8. Velg Bla gjennom for å velge hvor du vil lagre Outlook-datafilen (.pst) og for å angi et filnavn. Velg OK for å fortsette. (Hvis du eksporterte en fil tidligere, må du sørge for at du endrer filnavnet i stedet for å bruke det eksisterende filnavnet.)
  9. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), angir du under Alternativer hva som skal skje når du eksporterer elementer som allerede finnes i filen.
  10. Velg Fullfør.
  11. Eksporteringen starter umiddelbart, med mindre en ny Outlook-datafil (.pst) opprettes eller eksporten er til en eksisterende .pst.-fil som er passordbeskyttet.
    • Hvis du vil passordbeskytte .pst-filen din, angir du passordet i Passord og Verifiser passord, og velg deretter OK. I dialogboksen for passord for Outlook-datafilen skriver du inn passordet og klikker deretter på OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Privat filmappe (.pst) som er passordbeskyttet, angir du passordet i Passord for Outlook-datafil-dialogboksen og klikker deretter på OK.
  12. Velg OK hvis du ikke ønsker å passordbeskytte filen din.

Tilbake til toppen

Outlook for Mac

Outlook 2016 eller nyere (Mac)

1. Åpne Outlook .
  2. Hvis du bruker den nye versjonen av Outlook, deaktiverer du Nye Outlook-bryteren. Ellers fortsetter du til det neste trinnet.
    Aktiver/deaktiver Nye Outlook
  3. Verktøy-fanen, velger du Eksporter. (Hvis du ikke ser Eksporter, kan du se etter den i menyen Outlook-fil.)
  4. I boksen Eksporter til arkivfil (.olm), velger du boksene ved siden av elementene du ønsker å eksportere (velg alle for å eksportere hele innboksen), og velg deretter Fortsett.
  5. I Lagre som under Favoritter, velger du Nedlastinger-mappen og Lagre.
  6. Du varsles når dataene dine er eksportert. Velg Fullfør.

Tilbake til toppen

Outlook 2011 (Mac)

Microsoft avsluttet støtte for Office 2011 10. oktober 2017 og disse instruksjonene er kun for referanse. Finn ut mer fra Microsoft.

I Outlook 2011 har du følgende eksportalternativer:

• Eksporter til en datafil for Outlook for Mac
  • Eksporter kontakter i en tabulatordelt tekstfil
  • Eksporter enkeltelementer
Eksporter til en datafil for Outlook for Mac

Når du eksporterer til en datafil for Outlook for Mac, kan du velge å filtrere informasjon etter kategori eller elementtype. I løpet av eksportprosessen kan du velge å beholde de eksporterte elementene i Outlook, eller slette dem etter at de er eksportert.

Microsoft Exchange og katalogtjenestekontoer eksporterer ikke kontakter fra katalogen eller elementer som er lagret i offentlige mapper.

1. I Fil-menyen velger du Eksporter > Outlook for Mac-datafil.
  2. Velg et alternativ for å filtrere etter kategori eller elementtype. (Hvis du vil eksportere alle elementer i Outlook, velger du Elementer av følgende typer og velger deretter alle avmerkingsboksene.)
  3. Velg høyrepilen for å fortsette, og følg deretter instruksjonene. Outlook for Mac-datafilen lagres med .olm-utvidelsen.
Eksporter kontakter i en tabulatordelt tekstfil

Eksporter kontakter og relatert kontaktinformasjon direkte som en tabulatordelt tekstfil. Du kan åpne denne filen ved hjelp av andre programmer for e-post, regneark og databaseapplikasjoner. Krypteringssertifikater eksporteres ikke.

1. Fra Fil-menyen velger du Eksporter.
  2. I Eksportassistent velger du kontakter til en liste, og følg deretter instruksjonene. Tabulatordelte filer lagres med en .txt-utvidelse.
Eksporter enkeltelementer

Du kan også eksportere enkeltelementer som individuelle filer, enten for å bruke som sikkerhetskopi eller for bruk i andre programmer.

1. I elementlisten velger du elementet du vil eksportere. (Hvis du vil velge flere elementer, holder du nede Command-tasten mens du klikker på elementene.)
    Element Filtype
    E-postmeldinger .eml
    Kontakter .vcf (vCard)
    Kalenderhendelser og oppgaver .ics
    Merknader .html
  2. Dra valget til skrivebordet eller en mappe i søkeren.

Tilbake til toppen

Outlook på Internett

Kontakter i Outlook på Internett

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Nede i det venstre hjørnet på siden velger du Mennesker Mennesker.
  3. Oppe i det høyre hjørnet velger du Administrer > Eksporter kontakter.
  4. Velg om du vil eksportere alle kontakter eller bare kontakter fra en spesifikk mappe, og deretter velger du Eksporter.

Kontaktene dine vil lagres som en .csv-fil, som du kan importere til andre e-postapper (som Gmail) eller andre versjoner av Outlook.

Tilbake til toppen