Eksporter mine nettbutikkprodukter til en CSV -fil

Eksporter produktene dine fra Websites + Marketing -nettbutikken din som en CSV -fil for å administrere produktene dine i et regneark.

Dette vises ikke for en-US

1. Hvis du bare vil eksportere bestemte produkter, merker du av i boksene ved siden av de produktene, eller du bruker Type- eller Kategorifiltrene eller søkefeltet for å finne og merke av for disse produktene.
  2. Velg Importer/eksporter > Eksporter .
  3. Velg knappen for å eksportere alle produktene, eller gjeldende søk eller filter.
  4. Velg Eksporter .
  5. Den eksporterte filen blir sendt til e -posten din. Et popup-vindu vil også vises i nettleseren din med en kobling for å laste ned CSV-filen. Større filer vil ta et øyeblikk lenger tid til de er klare.
  6. Velg OK for å gå tilbake til produktene dine.