Aktiver Beskyttelse av hotlink i Windows -hosting

For å hindre at andre nettsteder bruker båndbredden din ved å koble direkte til filer på din Windows Hosting -konto, aktiverer du Hotlink Protection i Plesk.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. På Beskyttelse for kobling på Plesk -hjemmesiden.

Merk: Hvis du ikke ser noen ikoner, velger du Vis mer og deretter Hotlink -beskyttelse midt på siden.

5. I Verktøy -delen velger du Slå på .