Nettstedbygger Hjelp

Endre deloppsett

Du kan endre oppsettet som brukes for hvilken som helst del. Oppsettene er tilpasset hver deltype, uansett om det er overskrift, bildegalleri eller del for påmelding.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på delen med layout som du vil endre, og klikk på Layout øverst til høyre.

Merk: Hvis du endrer overskriftsdelen, kan du også klikke på en av de tre fargeknappene for å endre bakgrunnsfargen for overskriften. Dette alternativet vises ikke for andre deltyper.

Klikk på Layout
  4. Rull gjennom panellayoutene for å finne en du liker, og klikk på den.

Merk: Hvis du vil endre oppsettet til en annen del, gjentar du trinn 3–4.

5. Alle endringer lagres automatisk. Når du er ferdig klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatet.
  6. Hvis du er fornøyd med resultatet, klikker du på Publiser nettsted(mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).