Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre deloppsett

De fleste seksjoner har flere oppsett å velge mellom. Oppsettene er skreddersydd for hver seksjonstype, enten det er en Kontakt oss -del, et bildegalleri eller en del som folk kan abonnere på e -postlisten din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Hold markøren over seksjonen og velgOppsett -ikon Oppsett -ikon. Alternativt, hvis du velger en del, vil Layout noen ganger være et av alternativene i redigeringsprogrammet.
  5. Rull gjennom layoutene og velg den du vil ha.
  6. Velg Ferdig .
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.