Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre deloppsett

Du kan endre oppsettet som brukes for alle seksjoner. Oppsettene er skreddersydd for hver seksjonstype, enten det er en overskrift, et bildegalleri eller en abonnementsdel.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Velg Rediger nettsted.
  3. Velg delen som du vil endre oppsettet med, og velg Oppsett øverst til høyre.

Merk: Bruk aksentknappene for å endre bakgrunnsfargen og justeringsknappene for å endre tekst i delen.

Velg Oppsett -pilen
  4. Velg > i Layout -panelet, bla gjennom layoutene og velg den du liker.

Merk: Hvis du vil endre oppsettet til en annen del, gjentar du trinn 3–4.

5. Velg Ferdig, og endringene lagres automatisk.
  6. Når du er ferdig, velger du Forhåndsvisning for å se resultatet.
  7. Hvis du er fornøyd med resultatene, velger du Publiser nettsted eller Publiser .