Endre et Microsoft 365-passord

Administrer passordet for Microsoft 365 fra instrumentbordet for e-post og Office. Hvis du er kontoeier for GoDaddy, kan du også endre brukerpassord, som for eksempel å tilbakestille passordet for en ansatt.

Kontoeier

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy). Hvis du glemte GoDaddy-kontopassordet, kan du tilbakestille det.
  2. Under Brukere velger du Administrer ved siden av e-postadressen.
  3. Under Administrer velger du Passord.
  4. Angi et Nytt passord og angi det igjen i Bekreft passord (eller generer et midlertidig passord).
  5. Velg Lagre. Det kan ta opptil 30 minutter før tilbakestilling av passord oppdateres.

E-post til bruker

1. Logg på instrumentbordet for e-post Office (bruk brukernavnet og passordet for e-postadressen). Hvis du glemte e-postpassordet ditt, kan du tilbakestille det fra Microsoft 365-påloggingssiden.
  2. Under Administrer velger du Passord.
  3. Skriv inn Gjeldende passord, et Nytt passord, og angi det nye passordet igjen i Bekreft passord.
  4. Velg Lagre. Det kan ta opptil 30 minutter før tilbakestilling av passord oppdateres.