Endre et WordPress -tema med SSH

Du kan endre det nåværende aktive temaet fra SSH. Dette er en mer avansert metode, men kan være mer effektiv for utviklere som administrerer flere WordPress -nettsteder.

Advarsel: Informasjonen i denne artikkelen er avansert materiale vi gjør tilgjengelig som en tjeneste. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for å følge prosedyrene nedenfor. Kundestøtte kan ikke hjelpe deg med disse emnene.
  1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører endringer.
  2. Koble til serveren eller delt hostingkonto med SSH
  3. Koble til MySQL med følgende kommando:

mysql -u brukernavn -h vertsdatabase -P port -p

Angi databaseinformasjonen fra databasen din på følgende måte:

• brukernavn er databasenavnet ditt
    • host er databasens vertsnavn eller IP -adresse
    • database er databasenavnet
    • port er porten MySQL kjører på (som standard er dette 3306)
  4. Når du blir bedt om det, angir du passordet for den MySQL -brukeren.
  5. Når du er tilkoblet, skriver du inn følgende kommando for å sjekke ditt nåværende tema og underordnede tema:

velg * fra wp_options der option_name = 'template' eller option_name = 'styleheet';
  6. For å endre malen, skriv inn følgende kommando

oppdater wp_options set option_value = ' themeName ' hvor option_name = 'mal';

Oppdater kommandoen som følger:

• themeName er navnet på det nye temaet
  7. For å endre stilarket skriver du inn følgende kommando

skriv oppdatering wp_options set option_value = ' themeName2 ' hvor option_name = 'stylesheet';

Oppdater kommandoen som følger:

• themeName2 er navnet på det nye temaet eller underordnede temaet
  8. Etter at du har endret malen og stilarket, skriver du inn exit; for å lukke ut av SSH.

Advarsel: Hvis WordPress-databasen din bruker egendefinerte tabellprefikser , må du erstatte wp_ i hver kommando med prefikset oppført i wp-config.php- filen.