Endre forretningsinformasjonen min

Når du først legger til nettbutikken din, bruker den innstillingene dine til å automatisk fylle ut mesteparten av forretningsinformasjonen din. Bedriftsinformasjonen din vises på e -postene og fakturaene dine. Noen ganger må du kanskje finjustere innstillingene: virksomheten din kan være i Storbritannia, men du selger hovedsakelig produkter i USA.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På Instrumentbordet velger du Handel, og under Generelt velger du Butikkinnstillinger.
  4. Under Generelt -fanen ble mesteparten av den grunnleggende forretningsinformasjonen din fylt ut automatisk da du opprettet butikken. Du kan imidlertid endre disse feltene etter behov:
    • Land/region: Bruk menyen til å velge et annet land.
      • Vær oppmerksom på at valget ditt kan påvirke din tilgjengelige betalingsmetode (for eksempel GoDaddy Payments, Stripe eller PayPal), siden ikke alle metoder støttes over hele verden.
      • Markedsplasser er også begrenset til noen land som USA, Canada, Storbritannia og Australia.
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med ditt valg av land/område . For eksempel, Australske dollar (AUD), Brasilianske real (BRL), Euro (EUR), Japanske yen (JP ¥) osv. Hvis du endrer valuta, kan det ta flere minutter før endringen gjelder i hele butikk.
    • Målesystem: Bytt mellom USA/Imperial og metrisk system om nødvendig. Måleenheten du velger vil bli brukt til å fastslå fraktomkostninger hvis du konfigurerer en vektbasert fraktmetode.
    • Datoformat: Velg mellom tre formater for å matche hvor du selger produkter. Dette datoformatet vil vises i bestillingsbekreftelsen på e -post og fakturaer.
  5. Velg Lagre for å bruke endringene.

Merk: Du må kanskje også oppdatere fraktplasseringen din. Fra instrumentbordet velger du Handel og under Generelt velger du Fraktinnstillinger . Deretter velger du Endre plassering .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Innstillinger og under Butikk velger du Generelt .
  4. Under Generelt -fanen ble mesteparten av den grunnleggende forretningsinformasjonen din fylt ut automatisk da du opprettet butikken. Du kan imidlertid endre disse feltene etter behov:
    • Land/region: Bruk menyen til å velge et annet land.
      • Vær oppmerksom på at valget ditt kan påvirke den tilgjengelige betalingsmetoden din (for eksempel Stripe eller PayPal), siden ikke alle metoder støttes over hele verden.
      • Markedsplasser er også begrenset til noen land som USA, Canada, Storbritannia og Australia.
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med ditt valg av land/område . For eksempel, Australske dollar (AUD), Brasilianske real (BRL), Euro (EUR), Japanske yen (JP ¥) osv. Hvis du endrer valuta, kan det ta flere minutter før endringen gjelder i hele butikk.
    • Målesystem: Bytt mellom USA/Imperial og metrisk system om nødvendig. Måleenheten du velger vil bli brukt til å fastslå fraktomkostninger hvis du konfigurerer en vektbasert fraktmetode.
    • Datoformat: Velg mellom tre formater for å matche hvor du selger produkter. Dette datoformatet vil vises i bestillingsbekreftelsen på e -post og fakturaer.
  5. Velg Lagre for å bruke endringene.

Merk: Du må kanskje også oppdatere fraktstedet. Fra instrumentbordet velger du Innstillinger og under Butikk velger du Frakt . Deretter velger du Endre plassering .