Endre forretningsinformasjonen min

Når du registrerer deg for Nettbutikken, bruker den innstillingene dine til å automatisk fylle ut mesteparten av forretningsinformasjonen din. Noen ganger kan det hende du må finjustere innstillingene: virksomheten din kan være i Storbritannia, men du selger produkter hovedsakelig i USA.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Gå til Innstillinger -fanen og klikk på Forretningsinformasjon .
  3. Under Generelt -fanen ble mesteparten av den grunnleggende forretningsinformasjonen din fylt ut automatisk da du opprettet butikken. Du kan imidlertid endre disse feltene etter behov:
    • Land/region: Bruk menyen til å velge et annet land. (Flere landvalg vil bli lagt til i fremtiden.) Vær oppmerksom på at valget ditt kan påvirke din tilgjengelige betalingsmetode, siden ikke alle metoder støttes over hele verden.
      • Australia (støtter Stripe og PayPal)
      • Canada (støtter Stripe og PayPal)
      • Irland (støtter Stripe og PayPal)
      • New Zealand (støtter kun PayPal)
      • Filippinene (støtter kun PayPal)
      • Singapore (støtter kun PayPal)
      • Storbritannia (støtter Stripe og PayPal)
      • USA (støtter Stripe og PayPal)
      Velg Land/region og valuta
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med ditt valg av land/område . Hvis du endrer valuta, kan det ta flere minutter før endringen gjelder i hele butikken din.
      • Australske dollar (AUD)
      • Britiske pund (GBP)
      • Kanadiske dollar (CAD)
      • Euro (EUR)
      • New Zealand dollar (NZD)
      • Filippinske pesos (PHP)
      • Singapore dollar (SGD)
      • Amerikanske dollar (USD)
      • Merk: Hvis du endrer valuta etter at du har begynt å selge produkter, tilbakestilles seksjonene til Instrumentbord -skjermbildet og Ukentlig oversikt til null ( mer informasjon ).

• Målesystem: Du kan bytte mellom USA/Imperial og metrisk system om nødvendig. Måleenheten du velger vil bli brukt til å fastslå fraktomkostninger hvis du konfigurerer en vektbasert fraktmetode.
      Velg Målesystem
    • Datoformat: Du kan også velge mellom tre formater som samsvarer med hvor du selger produkter. Dette datoformatet vil vises i bestillingsbekreftelsen på e -post og fakturaer.
      Velg Datoformat
  4. Klikk på Lagre for å bruke endringene.