Endre forretningsinformasjonen min

Nettbutikken din bruker butikkinnstillingene dine til å automatisk fylle ut mesteparten av forretningsinformasjonen din. Du vil se denne informasjonen vises på butikkens e -post og fakturaer.

I noen tilfeller må du kanskje finjustere disse innstillingene. For eksempel hvis virksomheten ligger i et annet land enn målkundene dine.

• Gå til GoDaddy-produktsiden.
  • Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  • På instrumentbordet utvider du Butikk og velger Innstillinger .
  • Merk: Yahoo- og AOL -e -postadresser fungerer ikke med Websites + Marketing -butikkinnstillinger på grunn av leverandørenes strenge retningslinjer.
  • Under Generelt -fanen ble mesteparten av den grunnleggende forretningsinformasjonen din fylt ut automatisk da du opprettet butikken. Du kan imidlertid endre disse feltene etter behov:
    • Land/region: Bruk menyen til å velge et annet land. Valget ditt kan påvirke de tilgjengelige betalingsmetodene dine (for eksempel Stripe eller PayPal) siden ikke alle metoder støttes over hele verden.
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med ditt valg av land/område . For eksempel australske dollar (AUD), brasilianske real (BRL), euro (EUR) osv. Hvis du endrer valuta, kan det ta flere minutter før endringen gjelder i hele butikken din.
    • Målesystem: Bytt mellom USA/Imperial og metrisk system om nødvendig. Måleenheten du velger vil bli brukt til å fastslå fraktomkostninger hvis du konfigurerer en vektbasert fraktmetode.
    • Datoformat: Velg mellom tre formater for å matche hvor du selger produkter. Dette datoformatet vil vises i bestillingsbekreftelsen på e -post og fakturaer.
  • Velg Lagre for å bruke endringene.
    1. Relatert trinn

Du må kanskje også oppdatere fraktplasseringen din.
      1. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger Innstillinger .
      2. Velg Frakt .
      3. Deretter velger du Endre plassering .