Endre FTP -passordet mitt for Windows -hosting

Følg disse trinnene for å endre FTP -passord for Windows Hosting -kontoen din. Når du først oppretter kontoen din, genererer vi automatisk et passord for deg, men for å få tilgang til kontoen din via FTP (eller for å logge på direkte på Plesk), bør du endre passordet til noe du vet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil administrere.
  3. I beretningen Dashboard, i Innstillinger-delen, merk din Plesk Login. Dette er også ditt primære FTP -brukernavn (og Plesk -brukernavn).
  4. Velg Endre ved siden av Passord .
  5. Angi et nytt passord, og skriv det inn igjen under Bekreft nytt passord . Passordet må bestå av mellom 7 og 20 tegn og må inneholde minst en stor bokstav, en liten bokstav og ett tall. Du blir bedt om de to passordene ikke samsvarer.
  6. Velg Endre passord . Etter at du ser vellykket -meldingen, lukker du dialogboksen. Nå er du klar til å koble til kontoen din med FTP.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• For å logge direkte på Plesk går du til i en nettleser https://[yourdomenenavn]: 8443 . Du blir bedt om å oppgi Plesk -brukernavnet og -passordet ditt - som er det samme som FTP -brukernavnet og -passordet ditt. For mer informasjon, besøk Plesk -dokumentasjonen .