Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre valutaen for min forhandlerbutikk

La kundene sjekke ut i en annen valuta enn USD (USD) ved å aktivere prising med flere valutaer og angi valutapreferanser. Selv om valutainnstillingene dine vises som standard, kan en kunde overstyre dine preferanser ved å velge en annen valuta i butikkoverskriften.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Innstillinger og velg Valuta .
  3. Merk av i boksen for å velge Tilmeld deg flere valutapriser .
  4. Angi dine foretrukne visningsvalutaer.
  5. Klikk på OK . Det kan ta flere minutter før endringene dine trer i kraft.
Advarsel: Selv om du aktiverer denne funksjonen, betales provisjonen din i USD. Avhengig av valutakurser og andre variabler, kan salg i andre valutaer enn USD redusere provisjonsbetalinger eller resultere i negative provisjonsbetalinger.

I tillegg kan prisene som er angitt når kundene legger inn bestillinger, variere fra beløpene som posteres på bankkontoen på grunn av tidsrammer for bankbehandling og valutakursendringer. For mer informasjon, se våre allmenne tjenestebetingelser .