Endre visningsnavnet for e -posten min

Endre Microsoft 365 -visningsnavnet for e -post, slik at mottakerne enkelt kan identifisere deg. Visningsnavnet ditt vises i Fra -feltet når du sender e -post.

1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Hvis du er kontoeier, velger du Administrer ved siden av e -postadressen. Ellers fortsetter du til neste trinn.
  3. I Kontoinformasjon velger du Rediger .
  4. Angi visningsnavnet du foretrekker.
  5. Velg Lagre. Det kan ta opptil 24 timer før det nye visningsnavnet vises i sendte meldinger.