Endre WordPress-passordet ditt med WP-CLI

WP-CLI er et kommandolinjeverktøy som gjør deg i stand til å uføre forskjellige handlinger på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du er komfortabel med å bruke SSH-kommandoer, vil du legge merke til at WP-CLI har forenklet kommandoene opprettet for WordPress-nettsteder. Slik endrer du passord med kommandoer tilgjengelig i WP-CLI.

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør eventuelle endringer i databasen.
Påkrevd: Du vil trenge følgende for å fullføre disse trinnene:
Merk: Hvis du har en VPS- eller DED-server, må du installere WP-CLI før du kan begynne å bruke den. WP-CLI er ikke tilgjengelig på våre Windows Hosting-planer.
  1. Koble til hostingkontoen din med SSH .
  2. Bruk bash -kommandoen ls til å liste opp filer og mapper, og cd og ../ for å flytte gjennom kataloger til du er i katalogen med WordPress -filene dine.
  3. Bruk følgende kommando for å vise en liste over brukere på WordPress-nettstedet ditt. Noter ID-nummeret for brukeren du ønsker å oppdatere.
    wp user list
  4. Angi følgende kommando for å oppdatere passordet for den brukeren.
    wp user update id --user_pass=password
    I kommandoen ovenfor skal du erstatte:

Du kan nå logge på med det nye passordet ditt.