Angi autorisasjonskoden for domeneoverføringen min

Du må oppgi en gyldig autorisasjonskode (også kalt en EPP -kode, overføringsnøkkel eller autorisasjonskode) for å kunne behandle en domeneoverføring til GoDaddy -kontoen din. Du kan angi eller oppdatere autorisasjonskoden i GoDaddy -kontoen din etter kjøpe domeneoverføringen .

1. Logg på GoDaddy -overføringssiden din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Overføringer inn og deretter kategorien Fullfør overføring . Søk etter et spesifikt domene ved å bruke søkefeltet over domenelisten din.
    velg fullfør overføringsknappen
  3. Angi autorisasjonskoder for et enkelt domene eller for mange domener i bulk.
    • Enkeltdomene : Velgblyantikonet for å angi autorisasjonskode Skriv inn i Auth -kode -kolonnen.
    • Flere domener : Velg avmerkingsboksen ved siden av domenene som trenger en autorisasjonskode, og velg deretter Angi autoriseringskoder over domenelisten din.
  4. Angi autorisasjonskoden for de valgte domenene.
  5. Velg Send for å lagre endringene.

Du vil se en bekreftelse på at endringene dine er blitt godtatt. Det tar vanligvis 5 til 7 dager å gjennomføre domeneoverføringer.

Relatert trinn

• Er du usikker på hva den statusen betyr? Ta en titt på veiledningen for overføringsstatus for en detaljert oversikt over hva hver status betyr og hvordan du kan gå videre.