.es Kontaktoppdatering for domenenavn Trinn 2

Prosessen for oppdateringer av registranter og administrasjonskontakter er unik for .es -domenenavn. Bruk informasjonen nedenfor for å gjøre en endring i .es -registrantens kontaktinformasjon.

Merk: Før du kan oppdatere .es -kontaktinformasjonen din, må du kontakte kundestøtte og be registrant- og admin -ID -kodene.

Slik oppdaterer du .es kontaktinformasjon for domenenavnregistrant

1. Etter at du har mottatt registrant- og admin -ID -kodene i registrantoppdaterings -e -posten fra oss, logger du på Red.ES og fyller ut følgende felt:
    • Identificador — Angi administrator -ID -en.
    • Contraseña — Angi passordet du mottok fra .es -registeret i en e -post fra plandedominios@red.es.
    • Merk: Domenenavnet ditt vil være i emnelinjen i e -posten.

2. Klikk Autentiser .
  3. Velg Solicitud Transmision de dominio og fullfør deretter følgende felt:
    • Nombre de Dominio — Angi domenenavnet med små bokstaver.
    • Titulær Nuevo Identificador — Angi identifikatoren for den nye registranten.
    • PCA Nuevo Identificador Angi den gjeldende administrator -identifikatoren.
  4. Klikk på Fortsett .
  5. Ved siden av Tramitacion si DINIe Certificado ... klikker du på Fortsett .
  6. I popup -vinduet, velg Bla gjennom , finn den gjeldende domenenavnet admin -kontakts bilde -ID eller passkopi, og klikk deretter på Finalizar solicitud . Et bekreftelsesskjermbilde vises.

Merk: Du må laste opp en .JPG -kopi av den nåværende administratorens foto -ID som samsvarer med ID -nummeret du sendte til oss i oppdateringsforespørselen. Hvis du sender inn et førerkort, må staten, provinsen og landet samsvare med administratorens adresseinformasjon.

En overføringsbekreftelse og godkjenning -e -post blir sendt til domenenavnets administrator e -postadresse.

7. Når du mottar godkjennings -e -posten, klikker du på Bekreft eller Godta . Vinduet Godta domeneoverføring vises.
  8. Velg Ja for å godta overføringsprosessen for domenet, og klikk deretter på Fortsett . Vinduet til den nye registranten Vilkår for aksept.
  9. Fra Akkrediterte registrator- delen velger du Akkrediterte registrator , velger NØKKELSYSTEMER fra rullegardinmenyen og klikker deretter Neste .
  10. Rull ned til bunnen av siden og klikk på Tramitacion si DNIe Certificado ...
  11. I popup -vinduet, velg Bla gjennom , finn den gjeldende domenenavnregistreringskontaktens bilde -ID eller passkopi, og klikk deretter på Finalizar solicitud . Et bekreftelsesskjermbilde vises.

Merk: Du må laste opp en .JPG -kopi av den nåværende administratorens bilde -ID som samsvarer med ID -nummeret du sendte til oss i oppdateringsforespørselen.

En bekreftelses -e -post blir sendt til domenenavnets administrator e -postadresse.

12. Når administratoren mottar bekreftelses -e -posten, må de svare på den opprinnelige registrantoppdaterings -e -posten de mottok fra oss, slik at vi kan fullføre prosessen i systemet vårt.

Merk: Domenenavnet ditt vil være i emnelinjen i e -posten.