Få et SSL -sertifikat

ALTEXT

Sikre nettstedet ditt
Passord og 2SV | Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
SSL | Brannmur | Overvåk og skann
Sikker betaling | CMS -oppdateringer

Hva er det?

Med vanlig HTTP -nettstedstrafikk kan alle andre på Internett potensielt se alt de besøkende gjør. Når du har et SSL -sertifikat for å kryptere nettstedets trafikk, og det er et lite låseikon ved siden av URL -adressen din i nettleseren, kan de besøkende se nettstedet ditt perfekt, men alle som lytter, ser et rotete rot.

Hvorfor trenger jeg det?

• Besøkende er trygge på å vite at det de ser på og all personlig informasjon de deler med nettstedet ditt, ikke kan sees av andre.
  • Lover som beskytter personopplysninger og de fleste netthandelsbetalingsselskaper krever SSL -kryptering.
  • Du vil ikke at de besøkende skal bli skadet fordi personopplysningene deres ble stjålet under besøket på nettstedet ditt.
  • Det kan hjelpe med SEO.
  • Hvis SSL -en din ikke er installert riktig, vil nettlesere vise en advarsel om at du ikke kan stole på nettstedet ditt, og hindrer folk i å besøke nettstedet ditt.

Hva må jeg gjøre?

Det er enkelt å kjøpe et SSL -sertifikat, men det kan være utfordrende å installere et SSL -sertifikat. Ta en titt på ressursene som er tilgjengelige for nettstedets hosting.

Nettsteder + Markedsføring

God jobb! Du beskytter allerede deg selv og dine besøkende. Nettstedet ditt har et SSL -sertifikat, og vi administrerer det for deg.

WordPress og andre innholdsstyringssystemer

Du kan kjøpe et SSL -sertifikat og installere det selv eller kjøpe en administrert SSL -tjeneste .

Hvis du gjør det på egenhånd, må du kjøpe SSL og deretter:

• Gå gjennom prosessen med å be om, verifisere, laste ned, installere, omdirigere HTTP -trafikk og sjekke installasjonen av SSL -sertifikatet.
  • Feilsøk eventuelle problemer som dukker opp.
  • Husk hvert år at du må fornye sertifikatet og gå gjennom installasjonsprosessen igjen.

Hvis du bestemmer deg for å gjøre det på egenhånd, eller du har kjøpt SSL -en din fra et annet selskap, ta en titt påForespørre SSL-sertifikat og finne ut hvordan du installerer det (hvis du ikke har brukt SSL-sertifikater før, begynner du her) .