Få tilgang til avanserte administrasjonssentre

Avanserte administrasjonssentre er en annen måte å justere innstillinger på og administrere bedriften din gjennom Microsoft 365. E -postplanen din avgjør hvilke administrasjonssentre du kan få tilgang til:

• Exchange : Rediger e -postinnstillinger for virksomheten din. Alle Microsoft 365 -e -postplaner har tilgang til dette administrasjonssenteret.
  • Teams og Skype for Business : Juster Teams- eller Skype for Business -innstillingene dine og feilsøk samtalekvaliteten. Tilgjengelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • SharePoint : Administrer organisasjonens SharePoint -innstillinger. Tilgjengelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • OneDrive : Endre OneDrive -innstillingene dine. Tilgjengelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.

Få tilgang til administrasjonssentrene dine

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrator > Avansert .
    Administrator -fanen er åpen for å vise Avansert -alternativet nedenfor
  3. For å åpne et administrasjonssenter, velg Logg på og skriv inn Microsoft 365 -e -postadressen din.
  4. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og velg Logg på .