Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Få tilgang til cPanel på serveren min

Slik får du tilgang til cPanel via et domene eller IP -adresse.

• Domenets DNS -informasjon må overføres før du kan få tilgang til cPanel med domenenavnet ditt. Hvis du ikke får tilgang til cPanel -grensesnittet med domenenavnet ditt, bruker du domenets IP -adresse.
  • Det kan ta omtrent 24–48 timer før domenet ditt overføres etter at du har konfigurert nettstedet. Etter at domenet har forplantet seg, navigerer du til nettstedet ditt via domenenavnet ditt (for eksempelhttps://example.com:2083 ).

For å få tilgang til cPanel, utfører du følgende trinn:

1. Angi en av følgende URL -er i nettleseren du foretrekker. Erstatt 192.168.0.1 med IP -adressen din og example.com med domenenavnet ditt:

• https://192.168.0.1:2083- Denne URL -en lar deg få tilgang til cPanel over en kryptert tilkobling med IP -adressen din.
    • https://example.com:2083- Denne URL -en lar deg få tilgang til cPanel over en kryptert tilkobling med domenenavnet ditt.
    • http://192.168.0.1:2082- Denne URL -en lar deg få tilgang til cPanel over en ukryptert tilkobling til IP -adressen din.
    • http://example.com:2082- Denne URL -en lar deg få tilgang til cPanel over en ukryptert tilkobling med domenenavnet ditt.
  2. Angi Brukernavn og Passord , og velg deretter Logg på.