Få tilgang til og slipp e -post i karantene ved hjelp av Advanced Email Security

Med Tillegget for avansert e-postsikkerhet kan sluttbrukere og organisasjonsadministratorer søke etter og slippe e-post i karantene i Proofpoint.

1. Logg på Avansert e-postsikkerhet .
  2. Velg Loggsøk .
    Logg Søk under Verktøy
  3. Velg Spesifikk bruker , og velg deretter e -postadressen som har meldinger i karantene.
    Spesifikk bruker øverst på siden
  4. Velg Type og dato , og velg Karantene for status .
  5. Velg Søk . Dette returnerer en liste over meldinger i karantene for den brukeren innenfor filtrene du spesifiserte.
    Søk nedenfor filteralternativene
  6. Velg avmerkingsboksen til venstre for meldingen du vil frigjøre fra karantene.
  7. Fra Handlinger velger du hvordan du vil håndtere meldingen:
    • Frigjør fra karantene : Slipp meldingen.
    • Løs opp og godkjenn : Slipp meldingen og identifiser avsenderen som trygg.
    • Rapporter som falske positive : Identifiser e -postaktivitet som ikke bør filtreres som søppelpost.
    • Rapporter som falsk negativ : Identifiser en melding som søppelpost som feilaktig ble sett på som en vanlig e -post.
  8. Velg Bruk.

Det kan ta opptil 24 timer før en e -post frigitt fra karantene vises i brukerens innboks.

Merk: Hvis det oppstår en feil, vent fem minutter og prøv igjen.