Feilsøk et fornyet sertifikatproblem i Microsoft IIS

Merk: Hvis GoDaddy hoster nettstedet ditt, trenger du ikke å bekymre deg for dette problemet. Vi vil generere en ny CSR automatisk for fornyelsesforespørselen din. Denne begrensningen påvirker bare veiviseren for IIS -sertifikat, og ikke sertifikatnøkkellageret på IIS -servere.

Når vi samler inn en fornyelsesbetaling, gjenbruker prosessen vår for generering av et nytt sertifikat automatisk forespørselen om sertifikatsignering (CSR) som ble innhentet med den opprinnelige eller forrige forespørselen.

Men Microsoft Internet Information Services (IIS) -veiviseren for sertifikat ønsker at nye sertifikater skal genereres med en ny CSR. Så når du bruker veiviseren for å importere det nye sertifikatet , vil du få en feilmelding som sier at sertifikatet ikke ble fjernet (det vennlige navnet betyr ikke noe).

For å løse dette problemet kan du gjenopprette det fornyede sertifikatet fra SSL -kontrollpanelet , eller du kan følge disse trinnene for å bruke det fornyede sertifikatet som det er.

1. Klikk på OK og avbryt veiviseren for IIS -sertifikat.
  2. Få serienummeret til det nye sertifikatet:
    1. Dobbeltklikk på sertifikatfilen du plasserte på serveren.
    2. Klikk på Detaljer -fanen.
    3. Klikk på Serienummer og kopier serienummeret.
  3. Åpne en ledetekst og kjør denne kommandoen: Certutil -repairstore my [serienummeret uten mellomrom].
  4. Naviger tilbake til IIS Manager og trykk på F5 for å se det nye sertifikatet.
  5. Klikk på Tilkoblinger, og velg deretter nettstedet.
  6. Klikk på Handlinger og velg Bindinger .
  7. Klikk på https og velg Rediger .
  8. Velg det fornyede sertifikatet og klikk på OK .