Forbedre mitt nettsteds optimalisering av søkemotor

Vårt SEO -verktøy hjelper deg med å legge til ekstra informasjon om nettstedet ditt for å fange søkemotorenes digitale oppmerksomhet. De fleste Website Builder -planer og vår Digital Marketing -plan inkluderer søkemotoroptimalisering (SEO). ( Sammenlign planer og priser. )

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • I Website Builder: Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du vil endre.
    • I Digital markedsføring: Rull ned til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av nettstedet du vil endre.
  3. Åpne SEO -verktøyet.
    • I Website Builder: På instrumentbordet velger du Markedsføring > SEO .
    • I digital markedsføring: Velg SEO i instrumentbordet.
  4. Følg meldingene. Hvis dette er første gangen din, vil veiviseren stille deg spørsmål for å hjelpe deg med å optimalisere startsiden din. Hvis du har kjørt veiviseren før, vil du ha valget om å optimalisere startsiden din igjen, en annen side, blogginnlegg eller bilder.
  5. På slutten av hver veiviser vil du bli bedt om å publisere nå eller vente til senere. Endringene dine aktiveres ikke før du publiserer. Husk at det tar litt tid, til og med opptil 8 uker, før SEO -innstillinger trer i kraft.
  6. Optimaliser flere sider, bilder eller blogginnlegg eller kom tilbake for å optimalisere på nytt hvis noen endrer seg.