‌‌Generer en CSR (forespørsel om sertifikatsignering) for min cPanel-hosting

Du kan generere en Forespørsel om sertifikatsignering (CSR) i cPanel-kontoen etter at domenet ditt peker på hostingproduktet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. I Sikkerhet-delen på cPanel-startsiden klikker du på SSL/TLS.
  5. Under Forespørsel om sertifikatsignering (CSR), klikk på Generer, vis eller slett signeringsforespørsler for SSL-sertifikat.
  6. Fullfør feltene i Generer en ny forespørsel om sertifikatsignering (CSR)-delen.
  7. Felt Beskrivelse
    Nøkkel Detaljert beskrivelse.
    Domener Det fullt kvalifiserte domenenavnet, eller URL-adressen du vil sikre.
    Merk: Hvis du ber om et jokertegn-sertifikat, legg til en stjerne (*) til venstre for det vanlige navnet hvor du vil ha jokertegnet, for eksempel *.coolexample.com.
    By Navnet på byen eller stedet der organisasjonen er registrert eller befinner seg. Bruk ikke forkortelser.
    Fylke Navnet på fylket der organisasjonen befinner seg. Bruk ikke forkortelser.
    Land Den to-bokstavers formatet fra den internasjonale organisasjonen for standardisering (ISO) for landskoden til for hvor organisasjon er juridisk registrert.
    Selskap Det juridisk registrerte navnet på virksomheten din. Hvis du registrerer deg som en enkeltperson, angir du sertifikatanmoderens navn.
  8. På bunnen av skjemaet, klikk på Generer-knappen.

På den nye siden vil din CSR vises i Kodet forespørsel om sertifikatsignering -delen. Du må lage en kopi av CSR-en for å forespørre et SSL-sertifikat.

Neste trinn

Etter at du har opprettet en CSR, må du forespørre sertifikatet ditt. Hvordan du forespør et sertifikat avhenger av typen sertifikat du har:

Type Neste trinn
Sertifikater for standard, deluxe eller utvidet bekreftelse Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt
Kode- eller driversigneringssertifikater Request code or driver signing cerificates

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.