‌‌Generer en CSR (forespørsel om sertifikatsignering) for min Google App Engine

Før du forespør et sertifikat, bruk Google Cloud Shell til å generere en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) for din Google App Engine på Google Cloud Platform.

Hvis du bruker Google Compute Engine istedenfor Google App Engine, bør du koble til forekomsten din og installere sertifikatet manuelt.

1. Logg på Google Cloud Platform-kontoen din på https://console.cloud.google.com.
  2. I Navigasjonsmenyen til venstre, velg Appmotor.
  3. Klikk på Aktiver Cloud Shell-ikonet øverst på siden din.
  4. Aktiver Cloud Shell

5. Et nytt konsollvindu blir åpnet nederst på siden.
  6. I konsollen, gå til katalogen på serveren din der sertifikat- og nøkkelfilene lagres.
  7. Kjør følgende kommando for å generere din private forespørsel om nøkkel- og sertifikatsignering:
  8. openssl req -new -newkey rsa:2048 -nodes -keyout coolexample.com.key -out coolexample.com.csr
    • coolexample.com skal byttes ut med det faktiske domenenavnet ditt.
  9. Du blir bedt om å angi følgende informasjon, kun med engelske bokstaver og tall:
  10. FeltBeskrivelse
    Landsnavn (tobokstavs kode)Den to-bokstavers formatet fra den internasjonale organisasjonen for standardisering (ISO) for landskoden til for hvor organisasjon er juridisk registrert.
    Navn på delstat/fylke eller provins (fullt navn)Navnet på fylket der organisasjonen befinner seg. Bruk ikke forkortelser.
    Stedsnavn (f.eks. by)Navnet på byen eller stedet der organisasjonen er registrert eller befinner seg. Bruk ikke forkortelser.
    Organisasjonsnavn (f.eks. selskap)Det juridisk registrerte navnet på virksomheten din. Hvis du registrerer deg som en enkeltperson, angir du sertifikatanmoderens navn.
    Organisasjonsenhetsnavn (f.eks. avdeling)Hvis aktuelt, angi DBA -navnet ditt (gjør forretninger som). Det er ikke nødvendig å spesifisere en organisasjonsenhet når du genererer en CSR.
    Vanlig navn (f.eks. navnet ditt eller serverens vertsnavn)Det fullt kvalifiserte domenenavnet, eller URL-adressen du vil sikre.
    Merk: Hvis du ber om et jokertegn -sertifikat, legg til en stjerne ( *) til venstre for det vanlige navnet hvor du vil ha jokertegnet, for eksempel *.coolexample.com.
    E-postadresseHvis relevant, angi en e-postadresse.
    Et utfordringspassordDette skal stå tomt (du trenger bare å klikke på enter).
    Et valgfritt selskapsnavnDette skal stå tomt (du trenger bare å klikke på enter).
  11. .key- og .csr-filene dine finnes nå i den gjeldende katalogen din.
  12. Du må åpne coolexample.com.csr-filen din og kopiere innholdet for bruk i neste trinn.

Neste trinn

Etter at du har opprettet en CSR, må du forespørre sertifikatet ditt. Hvordan du forespør et sertifikat avhenger av typen sertifikat du har:

TypeNeste trinn
Standardsikrings-SSL-sertifikatForespørsel om SSL-sertifikatet mitt
Sertifikater for deluxe eller utvidet bekreftelse Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt
Kode- eller driversigneringssertifikater

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.