Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Få detaljerte feil for feilsøking i Windows -hostingkontoen min

Som standard viser et nettsted i Windows -hostingkontoen din en egendefinert, generisk feilmelding når nettstedet opplever et problem. Vi har gitt denne generiske feilmeldingen for å hindre at ondsinnede brukere får sensitiv informasjon om nettstedet ditt.

For å feilsøke problemet kan du endre web.config -filen og angi at en detaljert feilmelding skal vises. En detaljert feilmelding kan hjelpe deg med å finne den spesifikke koden som forårsaker problemet.

Advarsel: Ta sikkerhetskopi av web.config -filen før du gjør endringer. Ikke erstatt din eksisterende web.config -fil med koden angitt nedenfor. Kodeeksemplet angitt nedenfor utgjør ikke en komplett web.config -fil.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. Velg Hosting -innstillinger på Plesk Nettsteder og domener -siden, rett under domenenavnet.
  5. Mot bunnen av siden fjerner du merket for Egendefinerte feildokumenter , og velger deretter OK . Når innstillingene endres, vises en innkommende melding og du blir returnert til Nettsteder og domener -siden.
  6. Velg Filbehandling .
  7. Velg web.config i Filbehandling -listen. Web.config -filen åpnes i et kodeditor.
  8. Etter åpningensystem.webServer -taggen, og før avslutningensystem.webServer taggen, legger du til neste kodebit. Vær forsiktig så du ikke sletter noen av de eksisterende kodene.

httpErrors errorMode = "Detaljert" eksisterendeResponse = "PassThrough"/ >
  9. Velg OK .