Gjenopprett bruker -e -postkontoer

Du kan gjenopprette en bruker -e -postkonto opptil 30 dager etter slettingsdatoen. Kontoer kan bare gjenopprettes til samme plan eller høyere plan. Når den er gjenopprettet, gjenopprettes også aliaser knyttet til kontoen.

Merk: Hvis den slettede kontoen din var på en Starter Email -plan, må du først kjøpe en Email Essentials eller høyere -plan før du kan følge disse trinnene. Sammenlign planene for å se hvilket alternativ som passer best for virksomheten din.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Legg til bruker .
    Legg til brukerknapp med personikon
  3. Velg det samme domenet som e -postkontoen som ble slettet, og velg deretter Fortsett .
  4. Angi den samme e -postadressen som den slettede kontoen.
  5. Angi et Fornavn og Etternavn (de trenger ikke å være det samme som den slettede kontoen).
  6. For Konto -typen velger du den samme eller en høyere abonnementstype. Det kan hende at det vises en feil hvis du velger et lavere abonnement enn den forrige kontoen brukte.
  7. Skriv inn følgende:
    • Del kontakter og filer med : Du ser dette bare hvis du har andre tilgjengelige domener eller flere brukere å konfigurere. Hvis du delte kontakter og filer i den slettede kontoen, vil de fortsatt fungere i den gjenopprettede kontoen.
    • Administratortillatelser : Administratorinnstillingene dine gjenopprettes til det kontoen var før. Så hvis kontoen var en administrator, vil den gjenopprettes som en administratorkonto igjen.
    • Passord : Hvis denne kontoen er for deg, eller du vil opprette et passord for brukeren, angir du et passord. Dette kan være det som tidligere ble brukt eller noe helt annet.
    • Send kontoinformasjon til : All kontoinformasjon, som når den er ferdig konfigurert, vil bli sendt til e -postadressen (e) som ble brukt i den forrige kontoen.
  8. Velg Opprett .
  9. Du blir spurt om du vil gjenopprette kontoen. Velg Ja, gjenopprett , og velg deretter OK .
    Valgt Ja, gjenopprett jane@coolexample.com

Det kan ta opptil en dag før kontoen gjenopprettes. Vi sender deg en e -post når kontoen er klar ved hjelp av adressen (e) som er angitt i Send kontoinformasjon til .