Hva er AutoSSL?

AutoSSL er et gratis alternativ til betalte SSL -sertifikater. Med AutoSSL blir nettstedene dine automatisk sikret med et gratis, Domain Validated (DV) SSL -sertifikat av Sectigo. SSL-sertifikatet ditt holder seg oppdatert og fornyes automatisk på dine vegne.

Er hostingplanen min kvalifisert for AutoSSL?

AutoSSL er aktivert for kunder med en Linux Hosting Maximum- eller Business Hosting -plan.

Er det en grense for hvor mange av nettstedene mine som bruker AutoSSL?

Alle domener som er tilknyttet kontoen din, får et SSL -sertifikat av AutoSSL som standard, med mindre et eksisterende SSL -sertifikat allerede er installert.

Hva om jeg allerede har et SSL -sertifikat installert?

AutoSSL overstyrer ikke eksisterende installerte SSL -sertifikater.

Hva om jeg legger til et domene til eller endrer hoveddomene?

AutoSSL prøver umiddelbart å installere et SSL -sertifikat når du endrer hoveddomenet eller legger til et annet domene i hostingkontoen din.

Må jeg validere domenet mitt for at AutoSSL skal fungere?

For at AutoSSL skal kunne installeres, må domenet ditt peke til hosting -IP -adressen din. Vanligvis, hvis domenet ditt er i den samme kontoen som hostingkontoen din, er det ikke nødvendig med noen handling.

Kan jeg installere et SSL -sertifikat over et eksisterende SSL -sertifikat levert av AutoSSL?

Ja. Først går du til «SSL/TLS -status» for cPanel -administratoren og ekskluderer domenet fra AutoSSL. Deretter kan du installere ditt foretrukne SSL -sertifikat.
sertifikatstatus i cpanel

Vil AutoSSL automatisk tvinge et nettsted til å bruke HTTPS?

Nei, AutoSSL vil ikke automatisk tvinge et nettsted til å bruke HTTPS. Du må konfigurere dette manuelt basert på programmet du bruker.

Hvordan vil SSL -sertifikatet se ut?

autossl -sertifikat

Hvor ofte kjører AutoSSL og kan jeg kjøre det manuelt?

AutoSSL kjører daglig, og det kjører også automatisk når du legger til et domene til eller endrer hoveddomene. Du kan kjøre AutoSSL manuelt fra SSL/TLS -status -siden i cPanel -administrator.