Hva er en API -forhandlerplan?

Vår API -forhandlerplan lar deg selge produktene og tjenestene våre med din eksisterende nettbutikk.

Som API -forhandler kan du opprettholde din unike merkevarebygging og angi dine egne priser. Planen inkluderer en rekke gratisprodukter som hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt, markedsføre deg til målgruppen din og mer.

For å sikre at søknaden din kommuniserer riktig med nettjenesten vår, må du først bestå en sertifiseringstest. Vi gir dokumentasjon og teknisk støtte i løpet av denne prosessen. Etter at du har integrert nettstedet med nettjenesten vår, kan du begynne å bruke produksjonsmiljøet til å videreselge domenenavnene våre og relaterte tjenester på nettstedet ditt.