Hva er et SSL-sertifikat for flere domener (UCC)?

Et Unified Communications Certificate (UCC) er et SSL-sertifikat som beskytter flere domenenavn og flere vertsnavn innenfor et domenenavn. Et UCC lar deg beskytte et hoveddomenenavn og opptil 99 ytterligere Alternative navn for emne (SAN-er) i ett enkelt sertifikat. UCC-er er ideelle for Microsoft® Exchange Server 2007, Exchange Server 2010, og Microsoft Live® Communications Server.

UCC-er er kompatible med delt hosting. Men nettstedsseglet og sertifikat "Utstedt til"-informasjon vil kun føre opp hoveddomenenavnet. Vær klar over at eventuelle sekundære hostingkontoer vil bli oppført på sertifikatet også, så hvis du ikke ønsker at nettsteder skal virke å være "koblet til" hverandre, bør du ikke bruke denne typen sertifikat.

Du kan ikke oppgradere et UCC til å inkludere flere navn. Hvis du kjøpte UCC-et med opptil fem domenenavn, må du kjøpe et nytt sertifikat for å legge til et domenenavn til.