Hva er et SSL-sertifikat for flere domener (UCC)?

Et Unified Communications Certificate (UCC) er et SSL-sertifikat som beskytter flere domener og underdomener. UCC-sertifikater kan brukes på GoDaddy hostingprodukter for å beskytte flere nettsteder, men alle nettstedene må være på samme hostingkonto.

De er ideell for Microsoft® Exchange Server 2013, Exchange Server 2016 og Microsoft Live® Communications Server.

Enten nettstedseglet og sertifikatets «Utstedt til»-informasjon kun vil vise det primære domenenavnet, men alle domenene og underdomenene vil stå oppført på det samme sertifikatet. Hvis du ikke vil vise at nettstedene dine er koblet sammen, bør du ikke bruke denne typen sertifikat.

Merk: Du kan ikke oppgradere et UCC til å inkludere flere navn. Hvis du bruker alle de tilgjengelige plassene i ditt nåværende UCC-sertifikat, og du har flere domener å dekke, må du kjøpe et nytt sertifikat for å legge til flere domenenavn.

Neste trinn

• Kjøp et Fler-domene SAN SSL-sertifikat
  • Er du ikke sikker på hvilket sertifikat du trenger? Ta kontakt med SSL-teamet vårt på tlf. (480) 463-8327.