Hva er Good As Gold?

Good As Gold er GoDaddys betalingsmetode for bankoverføring som lar deg overføre penger direkte mellom bankkontoen din og vår, og lagre en saldo for fremtidige kjøp.

Good As Gold er flott hvis:

• Du ønsker ikke å betale med kredittkort.
  • Du er en internasjonal kunde, og din foretrukne betalingsmetode er ikke tilgjengelig

Merk: Du kan kun behandle Good As Gold -bestillinger i amerikanske dollar. Hvis du velger kontoens valuta som enten GBP eller EUR , vises ikke Good As Gold som betalingsalternativ. For mer informasjon, se

.

Good As Gold -avgifter og vilkår

• Når du setter opp Good As Gold, er minimumsinnskudd $ 100. Etterfølgende innskudd må være på minst $ 5.
  • Bankoverføringer mindre enn $ 1000 mottar en avgift på $ 20. Det er ingen gebyr for disse overføringene som er større enn $ 1000.
  • Du kan avslutte Good As Gold -kontoen din når som helst, men du må betale et gebyr på $ 20 for å refundere de gjenværende midlene.