Hva er nettpost?

Nettpost er en måte å sende og motta e -post fra en nettleser i stedet for fra en e -postklient. Hvis du hele tiden er på farten, gir nettpost deg muligheten til å få tilgang til e -posten din fra en hvilken som helst enhet.

Når du sender eller mottar en e -post, lagres den på serverne til nettpost, internettjenester eller hostingleverandører - som Gmail, Comcast eller GoDaddy. Når du bruker nettpost, får du tilgang til e -posten din gjennom leverandørens servere. Så lenge du er koblet til Internett, kan du sende og motta meldinger fra hvilken som helst enhet. Alt du trenger å gjøre er å logge på et nettsted knyttet til e -postkontoen din.

Når du bruker nettpost, forblir e -posten alltid på leverandørens server. Hvis du ikke har en Internett -tilkobling eller serverens servere er nede, kan du ikke bruke nettpost. I motsetning til dette, med en e -postklient som Outlook, blir e -posten din lagret på datamaskinen eller en lokal server. Den lar deg se e -posten din når du vil, selv om du ikke er frakoblet.

Gå til Nettpost: