Hva er Reverse DNS?

Reverse DNS (rDNS) er navneløsning som slår opp en IP -adresse for å oppnå et domenenavn, og utfører den motsatte funksjonen til DNS -serveren, som gjør domenenavn til IP -adresser.

Omvendt DNS kan brukes som et søppelpostfilter. Spammere bruker vanligvis ugyldige IP -adresser, det vil si de som ikke samsvarer med domenenavn. Et omvendt DNS -program slår opp IP -adressen til en innkommende melding, og hvis det ikke finnes noe gyldig domenenavn, blokkerer serveren meldingen. Selv om omvendt DNS er ganske effektivt for filtrering av søppelpost, blokkerer det også ofte gyldige e -poster.

Vi konfigurerer automatisk omvendt DNS for alle e -posttjenestene våre. På grunn av IP -eierskapsbegrensninger tillater vi ikke egendefinerte omvendte DNS -innstillinger for våre tjenester eller produkter på dette tidspunktet. Det finnes imidlertid alternativer for å administrere omvendt DNS i vår dedikerte servertilbud .

Merk: Ikke bruk en PTR -oppføring for å konfigurere omvendt DNS i systemet vårt.