Hva skjer når sertifikatet mitt utløper?

Hvis du lar et sertifikat utløpe, blir sertifikatet ugyldig, og du vil ikke lenger kunne kjøre sikre transaksjoner på nettstedet ditt. Sertifiseringsinstansen (CA) vil be deg om å fornye SSL -sertifikatet før utløpsdatoen.

Merk: Et sertifikat kan bare fornyes opptil 120 dager før og 30 dager etter utløpsdatoen. Du kan bruke fornyelseskreditten 60 dager før utløp eller 30 dager etter utløp.