Hvilke fordeler har virksomheten din av et SSL-sertifikat av typen Premium Extended Validation (EV)?

I motsetning til andre SSL-sertifikater gir SSL-sertifikater av typen Premium Extended Validation (EV) en fremtredende visuell indikator som de besøkende øyeblikkelig gjenkjenner. Nettsteder som er sikret med et EV-sertifikat i det grønne adressefeltet, viser de besøkende at organisasjonens legitimasjon er bekreftet i henhold til en streng, standardisert gjennomgåelsesprosess.

SSL-sertifikater av typen EV forsikrer de besøkende om at organisasjonen er den den hevder å være, og at det ikke er et phishing-nettsted.

SSL-sertifikater av typen Premium EV er tilgjengelig for følgende typer organisasjoner, virksomheter og selskaper:

• Aksjeselskap og registrerte selskaper som er juridisk registrert med statusen «Seriøst (Good Standing)», «Aktivt» eller tilsvarende.
  • Forretningsenheter som ansvarlige selskap, frivillige organisasjoner, DBA-virksomheter og enkeltmannsforetak.

For de landene som i øyeblikket støttes for sertifikatforsikring, se under Hvilke land støttes for øyeblikket når det gjelder sertifikatutstedelse?