Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hvilke komponenter støtter min hosting?

Noen nettsteder trenger bestemte komponenter for å fungere riktig. Denne listen viser støttede komponenter for Linux Hosting- og Hosting Hosting Plus -kontoene våre.

Komponent Linux -hosting
med cPanel
Windows -hosting
med Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX) -
.NET Core
via WebDeploy
-
Bootstrap v4 -
CGI
cURL
Cron Jobs -
FTP over SSL
ionCube -
mod_rewrite -
Microsoft URL -omskrivingsmodul -
MS SQL -
MySQL
Perl
PHP
Python
Rå tilgangslogger
Serverfeillogger -
Tjenestesiden inkluderer (SSI)

Det er ulike funksjoner som er tilgjengelige for kontoen din, avhengig av nivå (Economy, Deluxe og så videre). For mer informasjon om nivå-spesifikke funksjoner som antall databaser eller nettsteder, se vår plan-informasjon for Linux Web Hosting eller Web Hosting Plus , eller Windows Hosting med Plesk .