Hvilke komponenter støtter min hosting?

Noen nettsteder trenger bestemte komponenter for å fungere riktig. Denne listen viser støttede komponenter for delte hosting- og hosting -kontoer.

Komponent Linux -hosting
med cPanel
Windows -hosting
med Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX) -
Bootstrap v4 -
CGI
cURL
Cron Jobs -
FTP over SSL
ionCube -
mod_rewrite -
Microsoft URL -omskrivingsmodul -
MS SQL -
MySQL
Perl
PHP
Python
Rå tilgangslogger
Serverfeillogger -
Tjenestesiden inkluderer (SSI)

Det er ulike funksjoner som er tilgjengelige for kontoen din, avhengig av nivå (Economy, Deluxe, og så videre). For mer informasjon om nivå-spesifikke funksjoner som antall databaser eller nettsteder, se vår plan-informasjon for Linux delt hosting eller Business Hosting , eller Windows Hosting med Plesk .