Hvilken type hostingkonto har jeg?

Hostingproduktene våre varierer, avhengig av abonnement og type. Finn ut nøyaktig hva du har, og avgjør om det dekker behovene dine.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Sørg for at Mine produkter-fanen er valgt.
    velg Mine produkter-fanen
  3. Klikk på Netthotell. Typen hostingkonto du har vises under domenenavnet i følgende format: [Nivå] [Kontotype]
    Kontotype

La oss analysere hva hver av disse betyr:

• Nivå – Våre forskjellige nivåer av hostingkontoer tilbyr ulike funksjoner:
    Nivånavn Beskrivelse
    Economy Hoster ett nettsted og støtter de mest vanlig brukte programmeringsspråkene.
    Deluxe, Premium,
    Ultimat, Maksimum
    Hoster flere nettsteder og støtter flere ofte brukte programmeringsspråk, samt noen spesialiserte programmeringsspråk.
    Starter Dette nivået gjelder bare for våre Administrert WordPress-kontoer.
  • Kontotype – Vi tilbyr disse typene kontoer:
    Kontotype Beskrivelse
    Linux-netthotell Disse kontoene bruker vårt proprietære kontrollplanel, Hosting Control Panel, og har en rutebasert arkitektur.
    Linux-hosting med cPanel Disse kontoene bruker cPanel og er kun tilgjengelige med bruk av Linux.
    Windows-hosting med Plesk Disse kontoene bruker Plesk og er kun tilgjengelige med bruk av Windows.
    Administrert WordPress Disse kontoene har WordPress installert og gir ikke tilgang til et kontrollpanel.