Hvilken type hostingkonto har jeg?

Mange av hostingkontoene våre tilbyr ulike funksjoner fra hverandre. Heldigvis viser hostingkontoen din typen konto på kontoen din.

Slik finner du ut hvilken type hostingkonto du har

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.

Typen hostingkonto du har vises under domenenavnet i følgende format:

[Nivå] [Konto-type]

La oss analysere hva hver av disse betyr:

• Nivå — Våre forskjellige nivåer av hostingkontoer tilbyr ulike funksjoner:
    Etikett Beskrivelse
    Economy Hoste et nettsted som støtter de mest vanlig brukte programmeringsspråkene.
    Deluxe, Premium,
    Ubegrenset, og Ultimat
    Hoste flere nettsteder som støtter spesielle programmeringsspråk.
    Starter Dette nivået gjelder bare for våre Administrert WordPress-kontoer.
  • Konto-type — Vi tilbyr tre ulike typer kontoer:
    Etikett Beskrivelse
    Netthotell [Operativsystem] Disse kontoene bruker vårt proprietære kontrollplanel, Hosting Control Panel og en rutebasert arkitektur. Du kan få mer informasjon om disse kontoene på
    .
    Klassisk hosting [Operativsystem] Disse kontoene bruker vårt proprietære kontrollplanel, Hosting Control Panel og tilbyr støtte for noen eldre teknologier.
    Linux-hosting med cPanel Disse kontoene bruker cPanel og er kun tilgjengelige med bruk av Linux.
    Windows-hosting med Plesk Disse kontoene bruker Plesk og er kun tilgjengelige med bruk av Windows.
    Administrert WordPress Disse kontoene har WordPress installert og gir ikke tilgang til et kontrollpanel.

Se netthotell -siden vår for å finne produktinformasjon.