Hvor lang tid vil det ta å utstede sertifikatet mitt?

Mange faktorer avgjør hvor lang tid det tar å utstede et SSL -sertifikat, for eksempel sertifikattype, hva vi trenger å validere, og hvor raskt du svarer med den forespurte informasjonen. Her er en kort gjennomgang etter sertifikattype:

Standard SSL -sertifikater - Domenenavn validert, noe som betyr at vi må bekrefte at du har kontroll over domenet. Hvis du oppgir all forespurt dokumentasjon og vi raskt kan autentisere den, kan vi utstede et sertifikat på få minutter.

Deluxe SSL -sertifikater - Domenenavn og selskap validert, noe som betyr at vi må verifisere kontrollen din over domenet og legitimiteten til bedriften din, vanligvis ved å ringe i løpet av vanlige åpningstider. Hvis du oppgir all forespurt dokumentasjon, kan det ta to til fem virkedager før vi verifiserer og utsteder et sertifikat.

Premium SSL -sertifikater - Premium -SSL -er krever den mest omfattende valideringen. Vi bekrefter din kontroll over domenet og legitimiteten til selskapet ditt ved å sjekke det juridiske navnet, adressen, telefonnummeret, lederne og annen informasjon du sender inn med forespørselen din. Prosessen kan innebære mye korrespondanse per e -post med våre SSL -spesialister, så ikke nøl med å stille spørsmål.