Hvordan kan jeg velge tekstvarsler og andre meldinger fra GoDaddy?

Vi kan sende deg tekstvarsler eller andre typer meldinger for å varsle deg om endringer i kontoen din. Slik abonnerer du på disse meldingene fra GoDaddy.

1. Gå til GoDaddy Kontaktinnstillinger -siden. Hvis du ikke allerede er logget på, blir du bedt om å logge på.
  2. I Tekstinnstillinger -listen velger du Tekstmeldinger .
  3. Velg avmerkingsboksen for SMS -tekstmeldinger, og velg deretter Lagre preferanser for tekstmeldinger .
  4. Hvis du vil motta andre typer meldinger fra GoDaddy, gjentar du disse trinnene for en eller flere av delene E -post, Telefonsamtaler , WhatsApp og Mail : Velg delen, velg kontaktalternativene du foretrekker, og velg deretter Lagre .

Relatert trinn

• Hvis du har flere GoDaddy -kontoer, gjentar du disse trinnene for hver konto.