Hvorfor er noen av domenene mine ikke kvalifisert?

Etter hvert som du konfigurerer e -postkontoen din, kan det hende at du ser noen domener oppført som ikke kvalifiserte eller nedtonede i din E & Office -instrumentbord (for Microsoft 365) eller Kontrollsenter for arbeidsområde (for Workspace Email). Dette er fordi du bare kan ha én type e -postkonto for hvert domene.

For eksempel får du en feilmelding hvis du prøver å konfigurere Microsoft 365 med et domene som allerede brukes av Workspace Email.

Microsoft 365 kan ikke overføres til noen andre plattformer. Workspace Email kan imidlertid overføres til Microsoft 365 .