Importer e -postabonnenter fra en CSV -fil

Legg til flere nye kontakter som e -postmarkedsføringsabonnenter fra en CSV -fil. Når kontakter er lagt til som e -postabonnenter, kan du organisere dem i e -postlister .

Merk: Av juridiske årsaker må du legge til en fysisk adresse for nettstedet før du sender e -post. Du kan få tilgang til dette ved å velge Innstillinger , og deretter Markedsføring per e -post. Du må også ha en kontakts tillatelse til å sende markedsførings -e -post til dem.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Tilkoblinger , og deretter Alle .
  4. Velg Legg til kontakter .
  5. Velg Last opp en eksisterende liste etter fil (.csv) .
  6. Dra og slipp CSV -filen din i popup -vinduet, eller velg last opp fra enheten din .
  7. Velg Jeg har tillatelse til å sende e -post til disse kontaktene .
  8. Velg Importer fil .

Du må kanskje oppdatere siden for å se endringene.