Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Installer et SSL -sertifikat på min Windows -hosting

Hvis du har kjøpt et standard SSL-sertifikat fra en tredjepartsleverandør, følger du disse trinnene for å installere sertifikatet manuelt på Windows Hosting-kontoen din.

1. Generer en CSR - Du må gi selskapet som leverer SSL -sertifikatet en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) fra Windows Hosting -kontoen din.
  2. Last opp og aktiver sertifikatet - Etter at du har mottatt SSL -sertifikatet, last det opp til kontoen din og "slå det på" for nettstedet du ønsker å sikre.

Generer en CSR

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator
  4. På siden Plesk Nettsteder og domener , i delen for domenet du ønsker å bruke, velger du SSL/TLS -sertifikater .

Merk: Hvis du ikke ser noen ikoner, velger du Vis mer og deretter SSL/TLS -sertifikater midt på siden.

5. Velg Legg til SSL/TLS -sertifikat .
  6. Angi sertifikatnavnet , fyll ut alle de nødvendige feltene i Innstillinger -delen, og velg deretter Forespørsel .
    Advarsel: Informasjonen du skriver inn i Innstillinger -delen, må stemme nøyaktig overens med informasjonen du ga SSL -leverandøren da du kjøpte sertifikatet.
  7. Velg navnet på sertifikatet du la til i Plesk. Forespørselen din om sertifikatsignering vises i CSR -delen.
  8. Gi denne CSR -en til selskapet som utsteder sertifikatet. Når de har utstedt sertifikatet, vil de gi deg en .crt -fil, som er SSL -sertifikatet ditt. Fortsett så med de neste trinnene nedenfor.

Last opp og aktiver sertifikatet

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator
  4. På siden Plesk Nettsteder og domener , i delen for domenet du ønsker å bruke, velger du SSL/TLS -sertifikater .

Merk: Hvis du ikke ser noen ikoner, velger du Vis mer og deretter SSL/TLS -sertifikater midt på siden.

5. Nedenfor Last opp sertifikatfilene , ved siden av Sertifikat (*.crt) , velger du Velg fil og blar til .crt -filen på datamaskinen.
  6. Velg filen som Sertifikat, og velg deretter Send filer .
  7. I navigasjonen til venstre velger du Nettsteder og domener .
  8. Rett under domenenavnet velger du Hosting -innstillinger .
  9. I delen Sikkerhet velger du SSL/TLS -støtte .
  10. Velg sertifikatet du opprettet, og velg OK nederst på siden.

Det var det hele! For å sørge for at SSL -en din fungerer, kan du sjekke den på SSL Shopper .

Mer informasjon

• Du trenger ikke en dedikert IP -adresse for å ha et SSL -sertifikat på en Windows Hosting -konto. Dette er fordi den bruker Server Name Indication (SNI) -protokollen. Men ikke alle nettlesere støtter SNI, noe som betyr at noen brukere ikke kan opprette en tilkobling via SSL uten en dedikert IP -adresse.
  • Her er hjemmesiden for hjelp med innhold for Windows Hosting .