iOS: Installer GoDaddy Investor

Installer GoDaddy Investor-appen for å overvåke domeneauksjoner og by på eksklusive, snart utløpte domenenavn mens du er på farten fra den mobile enheten din.

1. Fra mobilenheten din går du til App Store og søker etter GoDaddy Investor .
  2. Velg Get for å laste ned og installere appen.
  3. Når appen er installert, åpner du Investor -appen.
  4. Logg på GoDaddy -kontoen din.

Alle GoDaddy -kunder kan se auksjoner, administrere eksisterende domener, motta varsler og kjøpe domener av typen Kjøp nå . Du trenger imidlertid et GoDaddy Auctions -medlemskap for å by på en auksjon.