iOS: Installer GoDaddy Investor

Merk: Investor -appen er kun tilgjengelig for auksjonsmedlemmer i GoDaddy. Hvis du ønsker å bli medlem, gå tilKjøpe et medlemskap i GoDaddy Auksjoner .

Det er enkelt å installere GoDaddy Investor -mobilappen på enheten din!

1. Fra mobilenheten din trykker du på App Store -ikonet og søker etter GoDaddy Investor .
  2. Trykk på Få for å starte nedlastingen.
  3. Trykk på Installer for å starte installasjonen.
  4. Når appen er installert, logger du på GoDaddy Auctions -medlemskapet ditt. Begynn med å se utløpende domener, komme med et bud og administrere auksjonene dine.
  5. Neste trinn