Konfigurer mitt nettsted

Merk: Hvis du vil bruke Search Engine Visibility på et domene hostet av et annet selskap, anbefaler vi at du først fullfører trinnene i

.

Search Engine Visibility bruker en rekke spørsmål om bedriften din for å identifisere nøkkelord som forbedrer rangeringen til nettstedet ditt i søkeresultatene. Den bruker deretter disse nøkkelordene til å veilede deg for å omskrive overskriftene og de oppsummerende setningene til nettstedet ditt. Vi begynner med hjemmesiden din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. klikk på Konfigurer
  3. Velg et nettsted fra listen over nettstedene dine, og klikk på Begynn å optimalisere.
    klikk Begynn å optimalisere
  4. Angi bedriftsnavnet ditt, og velg deretter Nasjonalt/internasjonalt eller Lokalt. Klikk deretter på Lagre.

Hvis du velger Lokal, legger du til bynavnet ditt i Byer/nabolag som forretningen min yter service til.
    angi bedriftens navn og sted

5. Angi hovedproduktet eller -tjenesten bedriften din yter under Primær, og legg til det nest viktigste produktet eller tjenesten under Sekundær. Bare beskriv produktet eller tjenesten din med ett eller to ord hvis dette er mulig. Det hjelper oss med å kunne foreslå flere søkefraser til deg. Når du er ferdig, klikker du på Neste.
    angi hovedproduktet eller -tjenesten din
  6. Vi viser deg noen søkefraser som har størst sjanse for å forbedre rangeringen til nettstedet ditt i søkeresultatene, basert på oppføringene dine. Velg opptil tre fraser som beskriver nettstedet ditt på best mulig måte, og klikk på Neste.

Du kan også klikke på Flere fraser for å se flere forslag.
    velg tre søkefraser

7. Velg frasen som best beskriver hjemmesiden til nettstedet ditt, og klikk på Neste.
    velg den beskrivelsen som passer best for hjemmesiden din
  8. Velg den beste tittelen for hjemmesiden din. Hvis du ønsker flere alternativer, kan du klikke på Last inn flere. Når du er ferdig å velge, klikker du på Neste.
    velg tittel for hjemmeside
  9. Skriv en beskrivelse av bedriften din i feltet til høyre. Sørg for at du inkluderer nøkkelfrasen din og nøkkelstedet ditt. Du må bruke 160 eller færre tegn. Når du er ferdig, klikker du på send.
    legg til en beskrivelse av bedriften din
  10. Skriv Overskriften til siden om igjen for å inkludere de viktigste søkefrasene, og klikk deretter på Neste. Et grønt hakemerke vises når du har lagt til søkefrasene i overskriften.

Merk: Dette er retningslinjer, ikke strenge regler. Hvis du ikke finner en naturlig måte å inkludere nøkkelfraser i overskriften eller teksten på, kan du klikke på Neste og deretter Hopp over i varselvinduet.

Skriv overskriften til siden din på nytt for å inkludere søkefrasen.

Merk: Hvis den nye overskriften ikke passer til oppsettet på grunn av skriftstørrelsen, kan du bruke formateringsverktøyene til nettstedet til for å minke størrelsen når du er ferdig med alle trinnene.

11. Hver tekstboks inneholder en linje fra innholdet til den nåværende siden din. Klikk på en boks for å skrive om linjen på og inkludere én av nøkkelfrasene dine. Hakemerker bekrefter at du har lagt til en nøkkelfrase. Når du er ferdig, klikker du på Neste.
    legg til søkefrasene til sideinnholdet
  12. Du er nesten ferdig. Vi skal vise deg en liste over endringene du har gjort, som vil hjelpe med søk. Klikk på Ferdig for å fortsette.
    gjennomgå endringene dine

Merk: For å gjennomgå et element i listen klikker du på Redigere ved siden av elementet. Da går du tilbake til det trinnet i prosessen.

13. Klikk på Fullfør. Vi bruker alle endringene til nettstedet ditt.

Klikk på Last ned endringene for å lagre en kopi av alle disse endringene, og følg ledetekstene for å lagre page_changes.html-filen til PC-en din.

14. I huskelisten for SEO er Optimer hjemmesiden merket som fullført med en grønn pil.
    optimer hjemmesiden er fullført
  15. For å optimalisere en annen side klikker du på Optimaliser en annen side og deretter Optimaliser en ny side. Velg en annen side fra nettstedet ditt, og gjennomfør disse trinnene på nytt.

Merk: Husk at jo flere sider du optimaliserer, desto mer synlig blir nettstedet ditt når folk søker. Du kan optimalisere opptil 100 sider.