Konfigurer passord og totrinnsverifisering

passord murstein

Sikre nettstedet ditt
Passord og 2SV | Sikkerhetskopier og gjenopprett
SSL | Brannmur | Overvåk og skann
Sikre betalinger | CMS -oppdateringer

Hva er det?

Sterke passord sørger for at de eneste som har tilgang til kontoen din er deg og personene du velger.

Totrinnsverifisering (2SV) krever et ekstra trinn for å bevise identiteten din når du logger på. Etter at du har angitt passordet, må du bevise at du har tilgang til en separat konto som e-posten din eller en fysisk enhet som telefonen din. Noen mennesker kan referere til dette som multifaktorautentisering (MFA) eller tofaktorautentisering (2FA).

Hvorfor trenger jeg det?

GoDaddy -kontoen din er veldig verdifull. Det kan ha kundens personlige informasjon, domener som kan selges eller overføres, og hosting som kan konfigureres for ulovlige aktiviteter. På det mørke nettet er GoDaddy -kontoen din verdt omtrent 100 ganger Facebook -kontoen din.

Passordet ditt er den første og viktigste forsvarslinjen. Totrinnsverifisering gir et ekstra sikkerhetslag som er svært vanskelig å trenge gjennom. Noen kan få tak i det sikre passordet ditt, men hva er sjansen for at noen får det sikre passordet ditt og tilgang til telefonen eller e -postkontoen din?

Hva må jeg gjøre?

Velg hva du vil gjøre for å beskytte kontoene dine.

Konfigurer sterke passord

Få en passordbehandling. Å huske et annet sterkt passord for alt du logger på er ikke noe de fleste av oss er i stand til å gjøre. Med passordadministratorer kan du lagre, generere og administrere passord for alle kontoene dine. De kan også fortelle deg når det er på tide å endre et passord og hjelpe deg gjennom prosessen.

Du vil fortsatt trenge et passord for å få tilgang til passordbehandling. Sørg for at den er sterk! For å være et sterkt passord, må du:

• Bruk aldri det samme passordet for flere kontoer.
  • Ikke bruk personlig identifiserbare uttrykk.
  • Unngå å bruke vanlige ord eller fraser.
  • Bruk forskjellige typer tegn.
  • Gjør det langt.
  • Vurder å stave feil.
  • Endre passordene dine regelmessig.
  • Du må aldri lagre eller dele passord.

Aktiver totrinnsverifisering

Lær hvordan du aktiverer totrinnsverifisering for GoDaddy-kontoene dine ved å sjekke ut disse koblingene.

GoDaddy:Aktiver 2-trinns verifisering

WordPress: Konfigurere tofaktorautentisering for WordPress

Microsoft 365:Aktiver eller deaktiver flerfaktorautorisering