Konfigurer restordre for domener

Å plassere en restordre for et domene er en nyttig metode for å anskaffe et domene som allerede er registrert.

1. Logg på GoDaddy domenekontrollsenter . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Kjøp & Selg > Restordre og overvåking .
    velg kjøp og selg fra menyen
  3. Velg Legg til restordre .
  4. Velg Offentlig for restordren -typen.
  5. Velg Jeg har lest og godtar ... , og velg deretter Neste .
  6. Angi domenet / domenene du ønsker å legge inn en restordre på (ett per linje), og velg deretter Neste .
  7. Angi e -postadressen din og velg Neste :
    • E -postadresse 1 — Angi e-postadressen du vil at vi skal sende statusendringsvarsler til.
    • (Valgfritt) E -postadresse 2 — Angi den sekundære e-postadressen du vil at vi skal sende statusendringsvarsler til.
  8. Rediger kontaktinformasjonen om nødvendig, og velg deretter Neste .
  9. Velg antall kreditter du vil bruke fra listen Antall kreditter som skal brukes , og velg deretter Neste .
  10. Hvis du ikke har nok kreditt, blir du ført til handlevognen for å kjøpe flere kreditter.