Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer SSL -sertifikatet mitt

Merk: Vi tilbyr en Administrert SSL-tjeneste der vi installerer og administrerer SSL-sertifikatet for deg, hvis du foretrekker å bruke tid på andre ting.

Etter deg kjøp en Administrert SSL , send inn en forespørsel for nettstedet du ønsker at vi skal sikre.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg SSL -sertifikater og deretter Konfigurer ved siden av den administrerte SSL -en du konfigurerer.
  3. Det neste trinnet avhenger av hvor nettstedet ditt er hostet, med GoDaddy eller eksternt.
    • Vertet med GoDaddy
      1. Velg Intern hosting .
      2. Fra trinn 2: Velg hostingproduktet ditt for denne sertifikat -rullegardinlisten, velg hostingproduktet der nettstedet du ønsker å sikre er vert.
      3. For trinn 3: Velg domenet for dette sertifikatet , enten velg nettstedet fra listen, eller velg Eller skriv inn et domene eller underdomene og skriv inn domenet eller underdomenet for nettstedet du vil beskytte. Etter at du enten har valgt eller skriver inn domenet til nettstedet ditt, velger du Neste .
    • Hostet eksternt
      1. Velg Ekstern hosting .
      2. For trinn 2: Velg domenet for dette sertifikatet , enten velg domenet eller underdomenet fra listen eller velg Eller skriv inn et domene eller underdomene og skriv inn domenet eller underdomenet du vil beskytte. Etter at du enten har valgt eller skriver inn domenet eller underdomenet ditt, velger du Neste .
      3. Skriv inn påloggingslegitimasjonen for ditt nettsted og velg deretter Neste . Denne informasjonen kreves for at vi skal installere SSL -en din for deg.
  4. Les erklæringen om SSL -abonnentavtale, sertifikattjenesteavtale og nettstedsendringer. Hvis du godtar det, merker du av i boksene og velger deretter Aktiver .

Du vil se domenets sikkerhetsstatus, og HTTPS vil vise konfigurering pågår .

Domenesikkerhetsstatus med HTTPS -seksjon innringet.

Du kan når som helst se status på installasjonen hvis du velger Detaljer for HTTPS . Vi gir deg beskjed via e -post når Administrert SSL er installert på nettstedet ditt, eller hvis det er ytterligere informasjon vi trenger for å fullføre installasjonen.

SSL Setup Service er et engangsoppsett. Det er ideelt for kunder med eksisterende SSL -sertifikater som trenger hjelp til å installere og eliminere nettleservarsler, men ikke ønsker eller trenger kontinuerlig sertifikatadministrasjon.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg SSL -sertifikater og deretter Konfigurer ved siden av SSL -oppsettstjenesten du aktiverer.
  3. På den neste siden som dukker opp, ved siden av overskriften som indikerer hvor mange SSL Setup Service -abonnementer du har tilgjengelig, velger du Konfigurer .
  4. Velg Intern hosting eller Ekstern hosting for å angi om nettstedet ditt er hostet hos GoDaddy eller hos en tredjeparts hostingtjeneste.
  5. Velg alternativet som beskriver scenariet ditt:
    • Sertifikatet er allerede installert : Velg dette alternativet når SSL -sertifikatet er installert for hosting, men du ser en SSL -feil, en advarsel om blandet innhold, eller nettstedet ikke omdirigeres til HTTPS.
    • Sertifikatet er integrert i hosting : Velg dette alternativet hvis du bruker en Administrert WordPress -plan eller hvis du bruker cPanel AutoSSL (Deluxe og nyere).
    • Sertifikatet vil bli valgt fra kvalifiserte SSL -produkter : Velg dette alternativet hvis du har en SSL som ikke er installert for hosting, ikke er konfigurert, eller er på ett domene og du vil at den skal omdirigeres til et annet.
  6. Under Velg vertsproduktet ditt velger du vertsproduktet du ønsker, og deretter velger du Neste .
  7. Angi domenenavnet for sertifikatet, og velg deretter Neste .
  8. Godta vilkårene som vises ved å velge de riktige avmerkingsboksene, og velg deretter Aktiver .
Merk : Ved å velge hver tilgjengelige avmerkingsboks aktiverer du GoDaddy for å gjøre endringer på nettstedet ditt, be om SSL -sertifikatet ditt og godta SSL -abonnentavtalen og sertifikatavtalen på dine vegne.

Når du velger Aktiver , legges det til en billett til billettkøen, slik at vi kan overvåke og fullføre SSL -installasjonen for deg.