Konfigurer SSL -sertifikatet mitt

Etter at du kjøpt en Administrert SSL , sender du en forespørsel om nettstedet du ønsker at vi skal sikre.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Klikk på SSL -sertifikater og deretter på Konfigurer ved siden av den administrerte SSL -en du konfigurerer.
  3. Velg hostingproduktet som inneholder nettstedet ditt fra rullegardinmenyen.
    • Hvis du har mer enn ett nettsted, må du velge domenenavnet som SSL blir forespurt om.
    • Du kan velge at all nettrafikk skal gå til www -versjonen av nettstedet ditt (valgfritt).
  4. Klikk på Neste.
  5. Du må godta nettstedendringer, SSL -abonnentavtalen og sertifikatavtalen , og deretter klikke på Aktiver .

Det var det! Du vil motta en e -post når Administrert SSL er installert på nettstedet ditt.