Konfigurer SSL -sertifikatet mitt med ACME

Automated Certificate Management Environment (ACME) er en protokoll for å automatisere samhandlingene som kreves mellom serveren din og sertifikatinstans for SSL -sertifikatet. Det kan automatisere forespørselen, laste ned og installere sertifikatet ditt.

Merk: Denne funksjonen støttes for øyeblikket ikke for API -forhandlerkunder.

For å bruke ACME må du installere en ACME -klient på serveren din og bruke serverens kommandolinjegrensesnitt (CLI). Hvis du ikke er komfortabel med å installere klienten eller bruke en CLI, kan du installere SSL -sertifikatet ditt manuelt .

1. Installer en ACME -klient som Certbot på serveren din.
  2. Gå til GoDaddy sin produktside.
  3. For SSL -sertifikater velger du Administrer alle .
  4. Velg Administrer alle for SSL -sertifikater .
  5. Velg ACME -automatisering > ACME -oppsett .
  6. Delen ACME Ekstern kontoinnbinding nøkkel inkluderer nøkkel -ID for ekstern kontoinnbinding (EAB) og nøkkeldata for ekstern kontoinnbinding (EAB) som er unike for sertifikatet ditt. Disse vil bli brukt i kommandoene for å konfigurere ACME -klienten.
  7. Hvis du bruker Certbot -klienten, kan du se etter serverversjonen din i Eksempel på Certbot -kommandoer -delen. Vi gir instruksjoner for noen av de vanligste serverne. Hvis serverversjonen din er oppført, følger du instruksjonene for å konfigurere ACME -klienten. Det er noen ting å se opp for.
    • Riktig nøkkel -ID og nøkkeldata vil bli inkludert i eksempelkommandoene, men du må erstatte plassholdere som my.domain.com med riktig informasjon for nettstedet ditt.
    • Hvis den endelige installasjonen av sertifikatet ikke støttes for øyeblikket, se Installere SSL-sertifikatet mitt.
    Hvis serverversjonen din ikke er oppført eller du bruker en annen ACME -klient enn Certbot, kan du se dokumentasjonen for ACME -klienten og server -OS om hvordan du konfigurerer klienten og installerer et sertifikat.