Kopiere dine Plesk Shared Hosting -nettsteder

Våre Plesk delte hostingkontoer kan kopiere eller klone nettsteder. Dette er en enkel måte å opprette et testnettsted for utvikling av nettsted på - ved å kopiere filer til et annet domene som er vert på kontoen din, endre dem, og deretter kopiere dem tilbake til produksjonsnettstedet, kan du kontinuerlig utvikle nettstedet uten forstyrrelser fra det normale trafikk ( mer informasjon ).

For å kopiere nettstedet ditt

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Nederst i delen av domenehostingen du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  4. Klikk på Kopiering av nettsted .
  5. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på OK .