Legg til en blokk i WordPress

Du kan legge til blokker med WordPress -redigeringsprogrammet for å raskt bygge sider og innlegg ved å følge disse trinnene:

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet. ( Trenger du hjelp med å åpne blokkredigeringsprogrammet? ).
  2. Finn og velg Legg til blokk -ikonet.
  3. Fra den harmoniske listen over blokker velger du den du vil bruke.
  4. Hver blokk har sine egne innstillinger du kan endre, som er i den høyre menylinjen.
  5. Du kan forhåndsvise endringene du gjorde ved å klikke på Forhåndsvisning -knappen.
  6. Når du er ferdig med å legge til blokkene du trenger, velger du Publiser .
Animasjon som viser hvordan du legger til en blokk

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.