Legg til en CoBlocks Media -blokk i WordPress

CoBlocks Media & Text -blokken er en gruppe blokker som gir en rask metode for å legge til medierikt innhold til en side i WordPress.

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet ( Trenger du hjelp med å åpne redigeringsprogrammet? ).
  2. Velg Legg til blokk .
  3. Fra delen Layoutelementer velger du Media & Text -blokken .
  4. Legg til blokker innen denne gruppen etter behov for å uttrykke intensjonen din. Hvis du trykker på Enter -tasten, vil det om nødvendig legge til plass til en ny blokk.
  5. Når du er ferdig, velger du Oppdater for å publisere endringene.